Vi er professionelle, men altid afslappede og uformelle i kommunikationen med vores samarbejdspartnere.

Det hele starter med en snak om jeres behov, ideer og visioner for, hvordan I ønsker det nye website skal brande jer. Vi tænker altid brugervenligt og innovativt. For os er det en logisk selvfølge at et godt design er intuitivt, lækkert og overskueligt.

Den indledende snak eller møde er altid gratis og uforpligtende. Og vi giver gerne en kop kaffe, hvis I har lyst til at kigge forbi vores kontor på Vesterbro i København.

Om I ønsker at indlede snakken pr. mail, over telefonen eller en kop kaffe, er naturligvis altid op til jer.

Vi glæder os blot til at skabe en professionel og dynamisk hjemmeside, der naturligvis altid er visuelt attraktiv samt responsive, hvilket betyder at jeres nye digitale platform vil fungere optimalt på mobile platforme.

Kort er fortalt er vi eksperter i at bygge hjemmesider, der matcher vores kunders behov og ambitionsniveau. Derudover er vi passionerede, ærlige, effektive og fleksible.

For os er det vigtigste nemlig altid at udvikle en webløsning, som I efterfølgende er oprigtigt stolte af at vise frem. Velvidende at det ofte er jeres kommende samarbejdspartneres første møde med jer - i den digitale verden.

Derfor gør vi os altid umage, og vi er aldrig tilfredse, før I er det.

Når alt dette er sagt, ved vi også, at webudvikling kan være ret nørdet. Af samme grund er det essentielt for os at skabe en platform, der er så ligetil og intuitiv, at I nemt selv kan opdatere og videreudvikle jeres nye digitale platform.

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Tilbud

En ny webløsning starter ved 6.500 kr. eks. moms.

Følgende er inkluderet i prisen:

  • 1 års EMPTYHOUSE BASIC hosting. Vi sørger for eventuel flytning af et domæne fra tidligere hosting udbyder, og hjælper med opsætning af ubegrænset antal email-konti.
  • Indledende møde & ideudveksling.
  • Websitet udvikles i responsive design (mobilvenligt).
  • Vi udvikler primært i Joomla CMS, da det er et fleksibelt system, der er yderst brugervenligt og skalerbart. Ønsker du istedet en løsning i WordPress eller Drupal er dette også muligt.
  • Søgemaskine-venlig website. Siden optimeres så den nemt kan findes på Google. Udvidet SEO-optimering er muligt at tilvælge.
  • Grundig introduktion til brug af nyt website.
  • Designskitse fremsendes og godkendes inden start.

Der er mulighed for en lang række ekstra tilvalg. Vi rådgiver og forklarer om fordelene. Hvad du ønsker er helt op til, hvad du mener, matcher din virksomheds reelle behov.

 

Hvem er vi?

EMPTYHOUSE er et digitalt medie- og kommunikationsbureau med base i København, og vi producerer video, web- og kommunikationsløsninger.

Vi er kendetegnet ved at gå langt for vores samarbejdspartnere - vi sætter os grundigt ind i firmaets værdier og produkter, og vi giver os tid til at lære virksomheden at kende, så det bliver et givende samarbejde for alle parter.

Derudover går vi meget op i at være så fleksible som overhovedet muligt, og vi tager gerne en nat eller to på kontoret, hvis vi har en stram deadline.

 

Herunder kan du se eksempler på digitale webløsninger, som vi har udviklet for forskellige typer af samarbejdspartnere.


 

 

 

 

 +45 30 25 42 84


EMPTYHOUSE Media & Communication ApS
Sønder Boulevard 100
1720, København, Danmark

info@emptyhouse.dk