Skip to main content
Please enable JS

International VELUX Award

Kunde: VELUX Gruppen

Date: 12 January, 2017

Service: Film og video Fotografi

Med International VELUX Award ønsker VELUX Gruppen at tilskynde og udfordre arkitektstuderende til at udforske den rolle, dagslys spiller i arkitekturen.

Det overordnede tema for International VELUX Award er ’Light of Tomorrow’. Prisens formål er at inspirere arkitektstuderende til at bruge sollys og dagslys som hovedlyskilder og til at fremme et sundt indeklima i boliger og på arbejdspladser.

Siden 2004 er the International VELUX Award blevet afholdt hvert andet år. Prisen er åben for arkitektstuderende fra hele verden, og internationalt anerkendte dommere udvælger vinderne blandt de studerendes projekter.

I 2016 havde vi fornøjelsen af at følge juryen, da de mødtes i København for at finde finalisterne. VELUX ønskede at få produceret en video til at vise, hvem vinderne af konkurrencen var, og med bare to dage til at filme og redigere i, fik vi lavet en film, der skulle både skulle offentliggøre de ti regionale vindere samt introducere dommerene, konkurrence, men også dommernes tanker om lys og dagslys. 

I 2014 var vi med til cermonien, hvor vi lavede live streaming af finalen og efterfølgende producerede film til web og sociale medier.

Arrangementet afholdtes i 2016 i Berlin, hvor vi igen i år havde fornøjelsen af sende live under eventen samt lave filmproduktion til presse og de sociale medier efterfølgende.

Du kan se mere om IVA på www.iva.velux.com.

Du kan se fotos og film fra 2016 herunder.

Redistribution of life

Light for the blind