Skip to main content
Please enable JS

Film- og videoproduktion

Film- og videoproduktion

Video kan være med til at styrke din kommunikation – internt og eksternt. Med levende billeder kan du formidle dine budskaber, så de slår igennem til kunder og kollegaer - på intranet, web og sociale medier.

Fremtidens kommunikation og markedsføring kredser om video. Brugerne vil se virkelighedstro levende billeder, der præsenterer et nyt produkt eller ydelse. Videoer der viser hvordan noget skal gøres - how to videoer - er også ekstremt populære.

Kravene til idé, relevans og produktionskvalitet gælder for alle videoer fra intern træning af personale til produktlanceringer, employer branding, budskaber på SoMe, konferencer og events, virksomhedspræsentationer og kampagner.

Vi tilbyder rådgivning og en videoproduktion med den nyeste viden og produktionsmetoder.

Vi producerer professionelle videoer med topmoderne udstyr, digital videoredigering og postproduktion. Vores speciale er videoer til internettet, men vi leverer til alle platforme. Med udgangspunkt i journalistiske og kommunikative virkemidler er budskaberne i centrum under hele produktionen.

Vi har, udover et professionelt lyd- og lyssetup, kameraer, der kan levere optagelser i op til 4K formatet samt optagelser i super-slow motion.

Vi er konstant i udvikling og sørger altid for, at vores udstyr er mere end opdateret og på forkant med de tekniske specifikationer. Vi klipper i Final Cut, After Effects og DaVinci Resolve, og vi klipper og redigerer også gerne på stedet.

 

Kontakt os for en snak om dine behov, muligheder og et uforpligtende tilbud.

 

  • Udstyr

    ‣ Sony NEX-FS700RH, Sony PXW-FS5, Sony PXW-FS7, Canon Cinema Eos C100, Sony A7r II, Sony A7s m.m ‣ Udstyr til lysopsætning. ‣ Mikrofoner m.m. til optagelse af lyd. ‣ Stativer, dolly, slides, Dji Phantom 4 og Dji Ronin stabilisator. ‣ Udstyr og setup til live streaming af arrangementer, oplæg og større møder. ‣ Teleprompter m.m
  • Hvad kan du bruge det til?

    Brug video til at brande din virksomhed og dine produkter. Til at styrke din kommunikation - internt og eksternt. Til at nå ud til flere på en levende og dynamisk måde. Tag video med i din employer branding strategi, og lad dine kollegaer få ordet. Husk video i din social media strategi for at opnå en højere reach. Brug video til at fange essensen af jeres arrangementer og events. Kort sagt er video i dag en essentiel del af enhver god kommunikationsstrategi.
  • Hvad så nu?

    Har I besluttet jer for at få produceret en video. Begynder vi altid lige med et indledende møde. Vi vil gerne høre lidt om målgruppen, formålet med videoen, og hvilke budskaber I gerne vil fortælle.