Skip to main content
Please enable JS

Du er på! Live!

Live streaming video

Har du brug for at sende video ud, mens det sker?

Med live streamning har du mulighed for at sende direkte over internet eller intranet, for eksempel til dine medarbejdere eller et større publikum. Har du et event, en konference, en forelæsning eller et særligt budskab, som du gerne vil sende ud til din målgruppe, så er live streaming svaret.

Fordelen er, at du kan nå din målgruppe, uanset hvor i verden de finder sig. Brug streaming som en del af jeres kommunikationsstrategi og giv kunder, kollegaer og samarbejdspartnere over hele verden mulighed for at følge med, mens det sker.

Vi har ekspertisen og udstyret til at sende professionel og velproduceret videoproduktion ud live. Vi sørger altid for, at billedkvaliteten er i top, så brugerne får en seriøs og professionel helhedsoplevelse, næsten som havde de deltaget ved begivenheden selv.  

Vi kan klare hele setuppet selv, så længe I sørger for strøm og internetadgang. Vi rådgiver naturligvis gerne om videotjenester, rtmp-servere osv.

Oftest kan det være en god ide at kombinere livestreamingen med interviews af publikum, keynote-speakers osv. Ligesom det kan være en god ide at redigere det optagede materiale efterfølgende. Eksempelvis opdeler vi gerne oplæggene, colorgrader kameravinklerne og master lydmixet, så du efterfølgende får mere materiale at sende og dele til målgruppen. 

Vi tilbyder også 360 graders virtual reality video som live streaming. 
 

Kontakt os for en snak om jeres behov, muligheder og et uforpligtende tilbud.

  • Setup

    Vi har et setup, hvor vi kan opsætte stort set alle de vinkler, du måtte ønske dig. Vi optager altid hele streamingen, så det kan redigeres efterfølgende, hvis det ønskes.
  • Hvad kan du bruge det til?

    Livestreaming er en nem og god måde at nå ud til de deltagere, som ikke kan være til stede. Det kan være større oplæg, konferencer eller møder. Det kan bruges internt og eksternt og giver mulighed for at deltagerne bag skærmene samtidig kan have indflydelse gennem chat og emails.
  • Hvad skal I sørge for?

    I skal sørge for en stabil internetforbindelse med en god upload hastighed. Derudover skal I have valgt en service, hvorfra I ønsker at sende fra, sådan at vi ved, hvor signalet skal sendes hen. Og så fylder det lidt, så tænk det gerne med i planlægningen af arrangementet.