Skip to main content
Please enable JS

Digital udvikling

Få styr på dine digitale løsninger

Vi tror på, at digital kommunikation er en vigtig del af en forretningsstrategi. Virksomhedens vigtigste møde med omverden sker i dag på nettet, og vi ved, at hver organisation har unikke ønsker og mål for kommunikationen med brugerne online. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i dine og dine brugeres behov.

Vi sørger for at udvikle og implementere en digital løsning, der understøtter din virksomheds brand og fortælling. En løsning, hvor usability, design og din visuelle identitet går op i en højere enhed. Dét, vi leverer, er et godt design og god kommunikation. Ikke kun visuelt men hele vejen omkring produktet.

Brugervenligt og intuitivt design
Vælger du eksempelvis at få lavet din nye hjemmeside hos os, får du en færdig hjemmeside, bygget i et CMS system, som du kan forstå og selv kan bruge. Vi udvikler primært i Joomla CMS, da det er et fleksibelt og brugervenligt system. Ønsker du i stedet en løsning i WordPress eller Drupal er det også muligt. Vi bygger alle hjemmesider i et responsivt design, hvilket betyder, at det fungerer på alle platforme og skærme.

Vi tænker altid brugervenligt og innovativt. For os er det logisk, at et godt design er intuitivt, brugervenligt, lækkert og overskueligt.

Samtidig sætter vi altid en ære i at være i løbende og tæt kontakt med vores kunder, så vi sammen skaber det bedste resultat.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

  • CMS-systemer

    Vi udvikler især sites i Joomla 3 og Drupal 8.
  • App til VR-360 video

    Vi udvikler VR-apps til alle telefoner og VR-briller.