Taler du ofte til forsamlinger? Vil du gerne have bageste række med? Vil du gerne have, at alle husker dit budskab? Måske skal du i TV eller tale foran dine medarbejdere?

At tale foran en forsamling er altid en udfordring, som kræver de rette værktøjer.

Budskabet skal være præcist og velstruktureret, den fysiske fremtoning skal passe til indholdet, og der skal tages højde for, hvem man taler til.
Man kan altid blive bedre. Du kan altid få endnu flere til at høre rigtigt efter.

Vi klæder dig på, så du bliver endnu bedre til at holde et oplæg eller en tale. Vi arbejder med alle retorikkens dele, den fysiske fremtoning, indholdet, publikum.
Alt hvad der skal til for at give dig en større gennemslagskraft og nå ud til så mange som muligt. Som en del af forløbet vil du eller I komme til at stå foran et kamera, som vi bruger aktivt i undervisningen.

Vurderer vi, at der vil være brug for det, har vi også være mulighed for at simulere et tv-interview for at give dig en fornemmelse af, hvordan det typisk vil foregå, og hvordan det vil opleves. 

Vi tilbyder indivuelt tilpassede forløb. Både i form af workshops for flere deltagere eller personlig retorisk coaching. Vi underviser i fysisk fremtoning og retorisk teori og sørger for at lægge vægt på dit behov. 

Kontakt os og hør om mulighederne, så vi finder en løsning, der passer til dig.

Prisen afhænger af, hvad vi aftaler, og vi altid friske på at give et godt tilbud. Nedenfor har vi givet et par eksempler på, hvordan et forløb kan tilpasses.

 

Eksempel på en 1-dags workshopløsning

Morgen
Sceneøvelser, arbejde med at stå på en scene og indtage rummet. Arbejde med at signalere kontrol og selvsikkerhed. Vi arbejder med en kort tekst, og øver i at få den ud på forskellige måder.

Formiddag
Teori, lær at strukturere et oplæg. Kort teoretisk oplæg v./ workshopafvikler. Øvelser i at skrive en tale selv. Taleskrivning med løbende vejledning.

Eftermiddag
Showtime: Vi prøver at holde vores taler for hinanden. Alle oplæg optages på video. 

Evaluering af talerne og taleskrivning. Hvad var godt? Hvad kunne man arbejde videre med?

Efter workshop
Fremsendelse af video med taler, så man kan se sig selv og arbejde videre med sig selv med udgangspunkt i noget konkret.

 

Eksempel på personlig coaching

Vi mødes og diskuterer dine behov, så forløbet kan tage udgangspunkt i dem.
Vi aftaler antallet af mødegange (ofte 3-5). Vi optager video løbende og tager udgangspunkt i dine præstationer, når vi diskuterer teori.
Vi arbejder med dine præstationer i en god og kammeratlig tone.

Du vil blive udfordret, men aldrig skubbet ud over din personlige grænse – det skal du selv stå for.

Vi kan tage udgangspunkt i en konkret tale, du skal holde, og arbejde med den som en integreret del af coachingen.

 

 

 

 +45 30 25 42 84


EMPTYHOUSE Media & Communication ApS
Sønder Boulevard 100
1720, København, Danmark

info@emptyhouse.dk