En videopræsentation på forsiden af jeres hjemmeside giver jeres kunder et hurtigt overblik over, hvem I er, og hvad I tilbyder.

Det er med til at skabe tillid og tryghed, da kunden får en fornemmelse af jeres firma allerede inden, at de kontakter jer. Derudover hjælper en præsentationsvideo med til at gøre præsentationen af jeres firma mere visuel, professionel og moderne, og dine besøgende vil bruge længere tid på hjemmesiden. Samtidig er en video på din hjemmeside med til at gøre dig mere synlig i søgeresultaterne på Google.

Der er altså mange fordele ved video på jeres hjemmeside. Derudover kan du bruge videoen i forskellige markedsføringssammenhænge, linke til den i dine emails og tilbud og meget mere.

Tilbud

Vi hjælper med storyline og filmer på jeres lokation. Vi finder sammen ud af, hvilke budskaber I gerne vil fortælle, og til sidst redigerer og colorgrader vi den endelige video.

En præsentationsvideo begynder på 8.900. kr. eks. moms.

Hvem er vi?

EMPTYHOUSE er et digitalt medie- og kommunikationsbureau med base i København, og vi producerer video- og kommunikationsløsninger. Vi er uddannet inden for kommunikation og har derfor ingen problemer med både at hjælpe med at tilrettelægge, sørge for lyd og billede og stille spørgsmålene til udvalgte interviewpersoner.

Vi er kendetegnet ved at gå langt for vores samarbejdspartnere - vi sætter os grundigt ind i firmaets værdier og produkter, og vi giver os tid til at lære virksomheden at kende, så det bliver et givende samarbejde for alle parter.

Derudover går vi meget op i at være så fleksible som overhovedet muligt, og vi tager gerne en nat eller to på kontoret, hvis vi har en stram deadline.

Vi har stor erfaring med at filme til en lang række af forskellige typer produktioner i forskellige settings, og vi benytter naturligvis altid eget professionelt lyd-, lys- og videoudstyr.

 

Teknisk udstyr

Vi er konstant i udvikling og sørger altid for, at vores udstyr er mere end opdateret og konstant på forkant med de tekniske specifikationer. Vi klipper i Final Cut, og vi klipper og redigerer også gerne på stedet. Skulle du/I være teknisk interesserede følger herunder en liste over noget af det videoudstyr, vi råder over. 

Sony NEX-FS700RH
Sony PXW-FS7
Sony a7s
Canon Cinema Eos C100 m.m
Udstyr til lysopsætning.
Mikrofoner m.m. til optagelse af lyd.
Stativer, dolly, slides og Dji Ronin stabilisator.
Udstyr og setup til livestreaming af arrangementer, oplæg og større møder.

 Herunder kan du se flere præsentationer af virksomheder. 

 

 

 

 +45 30 25 42 84


EMPTYHOUSE Media & Communication ApS
Sønder Boulevard 100
1720, København, Danmark

info@emptyhouse.dk