Vælger du at lade os hoste din side, kan vi sikre, at det samlede produkt er optimeret til det yderste.

Og der er masser af gode grunde til at overlade dit webhotel til os. Her er nogle få:

Optimeret til PHP og Open Source CMS systemer. Vi har få webhoteller pr. server, hvilket betyder, at du får en hurtigere hjemmeside. Vi sætter en ære i høj oppetid, og vi tilbyder et højt serviceniveau.

EmptyHouse tilbyder kun denne service til kunder, som også ønsker, at vi varetager deres webløsninger. Det vil sige, at vi dedikerer os til hele din webløsning. Det giver os bedre mulighed for at tilpasse din nye webløsning til serveren.

Vi tager hver dag to backups af dit webhotel, så vi altid kan gendanne dit site med de nyeste ændringer.

 

BASIS - 99 kr./mdr

GROWING BIGGER - 175 kr./mdr

WE NEED MORE SPACE - 199 kr./mdr

Perfekt til dig der har et mindre website og ikke det store behov for plads på serveren. 

Perfekt til dig, der er vokset dig for stor til vores BASIS løsning. Her får du flere email-konti og dobbelt så meget plads på serveren. 

Perfekt til dig der har brug for meget plads på serveren, og som har behov for et ubegrænset antal email-konti. 

 • Plads: 500 MB

 • Email-konti: 10

 • Domæner på hotel: 1

 • Trafik pr. måned: 5000 mb

 • Plads: 1000 MB

 • Email-konti: 15

 • Domæner på hotel: 1

 • Trafik pr. måned: 6000 mb

 
 • Plads: 1500 MB

 • Email-konti: ubegrænset

 • Domæner på hotel: 1

 • Trafik pr. måned: 7000 mb

I ovenstående tabel kan du få et overblik over, hvad det koster at vælge os som din dedikerede host. Kontakt os endelig, hvis du/I har spørgsmål eller specielle ønsker til en skræddersyet løsning, der matcher jeres behov. Du kan nemt op- eller nedgradere din løsning på et senere tidspunkt. Det koster ikke ekstra.

 

Alt det med småt

Følgende betingelser er gældende.
Alle webhoteller er på 12 måneders forudbetalt løbetid med mindre andet er aftalt. Der betales derfor for den samlede periode ifm. oprettelse. Eventuelle perioder, hvor webhotellet ikke benyttes, godtgøres således ikke. Ønskes webhotellet opsagt skal dette meddeles EmptyHouse skriftligt og senest 30 dage inden periodens udløb. Sker dette ikke, forlænges aftalens løbetid automatisk med en længde, der matcher den hidtidige aftale. EmptyHouse påtager sig hverken ansvar for, eller rettigheder til, vores kunders indhold eller materiale og i tilfælde af at indholdet eller materialet bryder med lovgivningen, forbeholder vi os retten til at afbryde servicen uden varsel. EmptyHouse har intet ansvar for driftstab eller andre omkostninger i forbindelse med nedetid af såvel hardware som netværk for webhoteller. Vi bestræber os naturligvis på en så marginal nedetid som muligt. Overskrides trafikgrænsen, der matcher det valgte webhotel, opgraderer vi automatisk løsningen til niveauet over. Kunden faktureres for den pågældende måned, hvor den øgede trafik på sitet har fundet sted. EmptyHouse forpligtiger sig til at informere kunden om overskridelsen med henblik på en afklaring af det fremtidige behov. EmptyHouse tager forbehold for prisændringer, udgåede produkter og services, leveringsforsinkelser samt andre forhold uden for vores kontrol.


Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål? Så er du altid velkomment til at kontakte os.

 

 

 

 +45 30 25 42 84


EMPTYHOUSE Media & Communication ApS
Sønder Boulevard 100
1720, København, Danmark

info@emptyhouse.dk