inJour kombinerer fængende og gennemarbejdet journalistik med glæden ved at fortælle om stort set alt, der rører sig både inden for og uden for landets grænser.

Vi tror nemlig på, at du gerne vil læse seriøse, medrivende og relevante historier på nettet - for at få en oplevelse - for at komme bagom facaden - for at tilegne dig viden og for at få et dybere indblik i det samfund, vi alle er en del af. inJour har ikke på samme måde som de øvrige medier en konstant deadline hængende over hovedet og en redaktion, der udstikker begrænsninger for journalistikken - både hvad angår form, men også emner.

Vi havde således på inJour helt frie tøjler til at arbejde med lige præcis det, vi og vores tilknyttede journalister og fotografer finder interessant - og det resulterer i læseværdige historier. 

inJour er desuden uafhængigt af partipolitiske og økonomiske interesser.

Vi var med til at grundlægge og lancere inJour i 2011, som et nyt gratis netmagasin i Danmark. I 2015 trak vi os dog ud af projektet efter fire år.

inJour modtog i øvrigt kulturstøtte i tre år.

Som journalister har vi, sammen med en række af de bedste journalister og fotografer vi kender, været med til at producere de historier, der findes på sitet.

Vi stod i øvrigt for udviklingen af sitet samt grafik, udtryk og styring af de sociale medie frem til februar 2015.

Læs en masse spændende historier på injour.dk

Og kig i øvrigt herunder på de art directions vi, sammen med vores dygtige samarbejdspartner, har udviklet til netmagasinet.

 

 

 

 +45 30 25 42 84


EMPTYHOUSE Media & Communication ApS
Sønder Boulevard 100
1720, København, Danmark

info@emptyhouse.dk