På denne side kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål og efterspørgsler.
Skulle du ikke finde svaret på dit spørgsmål, så skal du selvfølgelig ikke holde dig tilbage - så skynd dig at kontakte os!
 

Samarbejder I?

Vi arbejder både alene og med vores faste samarbejdspartnere, ligesom vi kan være en fast del af en virksomheds kommunikationsafdeling. Vi er derfor vant til at indgå i mange forskellige former for projekter og teams.

Hvad koster det?

Det er svært at sætte faste priser, da det afhænger af tid og dit eller jeres behov. Derfor giver vi altid et uforpligtende tilbud på en opgave. Helt generelt mener vi, at vi tilbyder vores kompetencer og services til gennemskuelige og konkurrencedygtige priser.

Hvor lang tid tager det?

Vi går op i at være fleksible, og vi arbejder så hurtigt vi kan, men alting afhænger af opgavens størrelse. Når vi begynder en opgave, får du en tidsplan, og vi aftaler en deadline, så du er sikker på at nå dit projekt.

Hvilke CMS-systemer arbejder I med?

Vi benytter de største open-source CMS-systemer - heriblandt særligt Drupal og Joomla.

Hvilken typer support tilbyder I?

Vi er altid glade for at kunne hjælpe, og vi er ikke tilhængere af at dreje rundt på et æggeur, bare fordi du ringer til os med et par spørgsmål. Har du brug for yderligere hjælp, tilbyder vi også en supportløsning - Det kan du læse mere om under Support, opgraderinger og guides.

Hvem er jeres samarbejdspartnere?

Vi er et tæt netværk af uddannede journalister, designere, fotografer, tekniske nørder og grafikere med erfaring inden for medie- og kommunikationsbranchen. Vi arbejder med folk, der har de samme grundværdier som os, og som altid overholder en aftale, er fleksible, og som er enige i, at vi skal hjælpe hinanden til det bedste resultat.

Hvad kan vi forvente af jer?

Vi sætter stor pris på at udvikle et givende og længerevarende samarbejde. I kan derfor forvente, at vi er fleksible, koncentrede, optimistiske, professionelle og præcise.

 

 

 

 +45 30 25 42 84


EMPTYHOUSE Media & Communication ApS
Sønder Boulevard 100
1720, København, Danmark

info@emptyhouse.dk